fbpx

Årets værste legetøj er kåret! Nyheder

Hvert år uddeler medlemmerne af den amerikanske forening Campaign for a Commericial-Free Childhood den såkaldte TOADY-pris (Toys Oppressive And Destructive to Young children), som tildeles årets værste stykke legetøj.

I år går prisen til produktet iPotty, der som navnet antyder er en potte med indbygget iPad-holder. Potten får prisen for at ’forsøge at skabe et behov, hvor der intet er’.

”Børn har til alle dage formået at blive pottetrænet uden berøringsfølsomme skærme. Faktisk er det sidste, som børn har brug for, en skærm alle steder,” udtaler Dr. Susan Linn, der er direktør for Campaign for a Commericial-Free Childhood.

Kommentarer

Skrevet af

Thomas Berger

REDAKTØR: Har igennem en årrække skrevet om alt fra computerspil og forbrugerelektronik til tegneserier og ikke mindst legetøj i både aviser og magasiner, og besøger hellere legetøjsbutikker end museer på en ferie. Far til to.

    Tags: , , , , ,