fbpx

Årets værste legetøj er kåret!

/
/
img

Hvert år uddeler medlemmerne af den amerikanske forening Campaign for a Commericial-Free Childhood den såkaldte TOADY-pris (Toys Oppressive And Destructive to Young children), som tildeles årets værste stykke legetøj.

I år går prisen til produktet iPotty, der som navnet antyder er en potte med indbygget iPad-holder. Potten får prisen for at ’forsøge at skabe et behov, hvor der intet er’.

”Børn har til alle dage formået at blive pottetrænet uden berøringsfølsomme skærme. Faktisk er det sidste, som børn har brug for, en skærm alle steder,” udtaler Dr. Susan Linn, der er direktør for Campaign for a Commericial-Free Childhood.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :