fbpx

Det mest populære legetøj gennem 50 år Nyheder

Hvert eneste år er der noget legetøj, der er mere eftertragtet end alt andet på legetøjsbutikkens farverige hylder. Grafikerne fra det amerikanske designbureau Abby Ryan Design har samlet de sidste 50 års mest populære stykker legetøj i nedenstående meget fine infografik.

Desværre oplyser Abby Ryan Design ikke, hvilke tal de har baseret infografikken på – men den er selvfølgelig baseret på det amerikanske marked, og passer derfor ikke på det danske marked. Men mon ikke der noget af legetøjet fra de 50 år infografikken dækker, som har befundet sig under dit juletræ?

50Years50Toys_52a1f7a359635

Kommentarer

Skrevet af

Thomas Berger

REDAKTØR: Har igennem en årrække skrevet om alt fra computerspil og forbrugerelektronik til tegneserier og ikke mindst legetøj i både aviser og magasiner, og besøger hellere legetøjsbutikker end museer på en ferie. Far til to.

    Tags: ,