fbpx

Blizzard lancerer Diablo som actionfigur

/
/
img

Diablo som actionfigur (1)Spilfirmaet Blizzard har indgået et samarbejde med legetøjsproducenten Neca om at producere en actionfigur baseret på computerspillet Diablo 3 – en figur modeleret over spillets titelfigur dæmonen Diablo.

Diablo-figuren er blevet til i et kreativt fællesskab mellem Blizzards chefskulptør Brian Fay og legetøjsdesigneren Alex Heink fra Neca. Resultatet er en detaljespækket og håndmalet 23 centimeter høj actionfigur med en hale på omkring 30 centimeter og 25 bevægelige led.

Actionrollespillet Diablo 3 har, ifølge Wikipedia, solgt omkring 14 millioner eksemplarer siden Blizzard udgav det i maj 2012. Der eksisterer med andre ord en rigtig stor gruppe computerspillere, som ville sætte pris på en actionfigur baseret på spillets.

Spillets fans må imidlertid væbne sig med tålmodighed, for Diablo-figuren er først i butikkerne til marts 2014 – endnu er der ingen detaljer om prisen.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :