fbpx

Hunger Games som Barbie-dukker

/
/
img

Mattel har netop lanceret fire nye Barbie-dukker med afsæt i science fiction-filmen Hunger Games: Catching Fire, der er den anden film baseret på den amerikanske forfatter Suzanne Collins’ bøger om den 16-årige Katniss Everdeen, der lever i et dystopisk post apokalyptisk fremtidssamfund.

De fire nye Barbie-dukker er foruden Katniss, der ligesom i filmene er udstyret med en bue, baseret på figurerne Peeta, Effie og Finnick. Der er imidlertid ikke planer om at sælge de nye Hunger Games Barbie-dukker i de danske butikker, da de primært er rettet mod samlere og fans af filmene, som så i stedet må en tur omkring Amazon.co.uk.

 

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :