fbpx

James May kører Meccano på BBC

/
/
img

_69564860_69564859Den engelske tv-vært James May er måske bedst kendt fra BBC’s bilmagasin Top Gear. Men han har også en stor kærlighed til legetøj, som han har fået lov at udfolde i programserien Toy Stories, som også er blevet vist på DR under titlen Så stort – og så af… Hvor han blandt andet har bygget et hus af Lego, en have i modellervoks og en bro af Meccano.

Bike MeccanoI dette års Toy Stories-udsendelse er James May vendt tilbage til Meccano. Udfordringen lyder på at bygge en fungerende motorcykel af Meccano og gennemføre det klassiske motorcykelløb Isle of Man TT, der er et af de mest prestigefyldte men også farligste motorcykelløb i verden.

Selve motorcyklen med sidevogn består af over 15.000 Meccano-dele – i hvert jul alene sidder der 600 møtrikker og bolte. Det er imidlertid ikke et bæst af en maskine, og topfarten på den godt 60 kilometer bane på Isle of Man når derfor ikke over 25 km/t på de tre dage, som James May har afsat til at gennemføre løbet. Om han klarer det, får vi først at vide når BBC sender Toy Stories-afsnittet op til jul.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :