fbpx

Vind Brickmaster-bøger med Lego Friends eller Lego Star Wars

/
/
img

I Lego Brickmaster-bøgerne kombineres de medfølgende klodser med en historie, så børnene løbende skal bygge nye ting af klodserne efterhånden som fortællingen skrider frem. Vi har fået mulighed for at udlodde tre af de helt nye Lego Brickmaster-bøger som præmier.

I Lego Star Wars: Kampen om de stjålne krystaller skal kommandør Gree på jagt efter jediriddernes lyssværd-krystaller, som er blevet stjålet af en dødsensfarlig kommandodroide. Knap så farligt er det i Lego Friends: Skattejagt i Heartlake, hvor veninderne Mia og Chloe har fundet et skattekort, og tager ud på en spændende skattejagt.

Det eneste du skal gøre for at deltage i konkurrencen er at svare på spørgsmålet herunder samt huske at vælge, om du ønsker at vinde enten Lego Friends: Skattejagt i Heartlake eller Lego Star Wars: Kampen om de stjålne krystaller.

 

Denne konkurrence er sponsoreret af Alvilda og varer indtil tirsdag den 27. december kl. 12:00. Vinderne får direkte besked.

Held og lykke!

KONKURRENCEN ER AFSLUTTET

 

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :