fbpx

Lego-bil i fuld størrelse kører på luft

/
/
img

Hvis du altid har drømt om at have en fuldt fungerende bil bygget af Lego, så har du noget til fælles med Steve Sammartino og Raul Oaida fra henholdsvis Australien og Rumænien. Eneste forskel er blot, at de to herrer rent faktisk har bygget drømmebilen af mere end 500.000 klodser.

Dele af bilens bærende struktur samt hjulene har det ikke været muligt at konstruere i Lego, men selve bilens såkaldte orbitalmotor er bygget udelukkende af klodser og består af 256 stempler, der driver køretøjet frem ved hjælp af luft. Steve Sammartino og Raul Oaida har bygget bilen i Rumænien og siden sendt den til Melbourne.

Endnu blæser Lego-bilen ikke ned af motorvejene, men triller i stedet af sted med anstændige 32 km/t, for som Steve Sammartino og Raul Oaida skriver på projektets webside, så er de nervøse for, at Lego-klodserne skal eksplodere.

Du kan læse mere om projektet her.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :