fbpx

Lego The Simpsons-figurer afsløret på eBay Nyheder

Legos The Simpsons-figurer afsløret på eBay_2Som vi tidligere har kunnet fortælle, så kommer tv-serien The Simpsons i løbet af næste år til at danne grundlag for såvel en række Lego-sæt samt den trettende serie af Lego Minifigures, som udelukkende kommer til at bestå af figurer fra The Simpsons-universet.

To af disse endnu ikke lancerede Lego-figurer er netop dukket op på auktionssitet eBay, hvor det er muligt at byde på henholdsvis Homer Simpson og Ned Flanders. Begge Lego-figurer skulle ifølge sælgerne være den ægte vare og ikke et resultat af modificerede Lego-figurer.

Præcis hvor figurerne stammer fra oplyses ikke, men de er efter al sandsynlighed sluppet ud fra Legos fabrikker i Mexico. Auktionsprisen for figurerne ligger i skrivende stund på 120 kr. stykket.

Kommentarer

Skrevet af

Thomas Berger

REDAKTØR: Har igennem en årrække skrevet om alt fra computerspil og forbrugerelektronik til tegneserier og ikke mindst legetøj i både aviser og magasiner, og besøger hellere legetøjsbutikker end museer på en ferie. Far til to.

    Tags: , , , , , ,