fbpx

Rockstar lancerer Grand Theft Auto V plysbamse

/
/
img

Det er ikke umiddelbart nærliggende, at der skulle være en sammenhæng mellem krammevenlige plysdyr og spiludvikleren Rock Star Games temmelig voldelige actionspil Grand Theft Auto V – og så alligevel. Spilfirmaet har nemlig lanceret en plysudgave af rottweileren Chop, som i spillet ejes af figuren Franklin.

I sin plysudgave er rottweileren noget mindre bidsk end i spillet, og er foruden et aftageligt læderhalsbånd udstyret med en lille lomme på maven, hvor det for eksempel er muligt at opbevare den patronformede fløjte, som også følger med dyret.

Rottweileren Chop kan købes for 32 euro i Rockstar games onlineshop her.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :