fbpx

Test: Ninjapadder til kamp mod orker og sørøvere

/
/
img

Teenage Mutant Ninja Turtles-actionfigurer inspirerer til historier og leg

Teenage Mutant Ninja Turtles har fået et comeback på legetøjshylderne – vi overlod derfor tre actionfigurer til test hos Mikkel på syv år.

”Mikkel har været stor fan af Turtles, siden han var tre eller fire år gammel,” fortæller Jesper Koplev, der er far til SkalViLege.Nu’s unge legetøjstester. Mikkel har derfor fuldstændig styr på figurerne Michelangelo, Leonardo og Shredder, som han kender fra tegnefilmene – men det er første gang han møder dem som actionfigurer.

Mikkel er selvfølgelig begejstret ved udsigten til at skulle lege med de tre figurer, men må i første omgang væbne sig med tålmodighed, da Michelangelo, Leonardo og Shredder, ifølge Jesper Kopelv, sidder overdrevent godt fast i indpakningen. Han har svært at se, hvad al den ståltråd helt præcis skal gøre godt for, og anbefaler at have en saks til hjælp ved udpakningen.

   Læs også: Teenage Mutant Ninja Turtles er ikke for børn

 

Teenage Mutant Ninja Turtles-actionfigurer  (2)

Ninjaer kan tåle at få tæsk

Befriet for indpakningen kaster de to Teenage Mutant Ninja Turtles sig med Mikkels hjælp ud i gevaldige slåskampe mod skurken Shredder. Figurerne er solide og kan nemt tåle den mængde tæsk, som de ender med at få i legen. ”De overlever også fint at blive smidt med, eller hvis nogen skulle komme til at sætte sig på dem,” fortæller Jesper Koplev.

Mikkel er lidt skuffet over at Shredder modsat skildpadderne ikke er udstyret med hylstre eller holdere til sine våben. Enkelte af figurernes våben er svære at få klemt ordentligt fast i de små plastikhænder uden voksenhjælp, og så har specielt de små medfølgende kastestjerner en tendens til at forsvinde under leg – men det forlyder at de små våben generelt dukker op igen under oprydning.

 

Turtles leger fint med andet legetøj

Teenage Mutant Ninja Turtles-figurerne er nemme at sætte op, så de står og både ser seje ud, men også så de holder balancen godt – det er en god kvalitet til de perioder, hvor ninjapaderne holder pause fra slåskampene. Jesper Koplev fortæller samtidig, at Mikkel udmærket fra reklamerne på tv er opmærksom på, at der findes forskellige ekstrating som biler med mere til figurerne, men at de ikke har synes nødvendige i legeoplevelsen.

”Det er gode actionfigurer, som har inspireret til masser af lege og historier. De har været ombord på sørøverskibet, og i størrelse fungerer de godt både til børnehænder men også sammen med både Knights-figurerne og Playmobil,” fortæller Jesper Koplev. Det er specielt skildpadden Leonardo, der med sine to katanaer er Mikkels favorit, og derfor er det også ham, der har fået mulighed for at tæske orker sammen med hobitten Frodo, når Mikkel leger Ringenes Herre.

 

TMNT: Leonardo (produktnummer 90501)
TMNT: Michelangelo (produktnummer 90503)
TMNT: Shredder (produktnummer 90506)

Pris: 129,95 pr. stk.

Læs om hvordan Teenage Mutant Ninja Turtles blev opfundet her.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :