Byg med Lego i din browser

/
/
img

Der skal ikke mere end et lille udvalg af Lego-klodser til at skabe imponerende bygningsværker – specielt ikke når byggearbejdet foregår direkte i din internetbrowser med applikationen Build With Chrome, der er blevet til i et samarbejde mellem Google og Lego.

Faktisk begyndte arbejdet med applikationen allerede i 2012, men i forbindelse med den forestående premiere på The Lego Movie, er Build With Chrome blevet åbnet op for alle med lyst til at bygge – forudsat at du bruger Googles egen internetbrowser Chrome enten på en pc eller en androidbaseret smartphone eller tablet.

Build With Chrome lader dig bygge med et lille udvalg på 21 forskellige klodser i ti forskellige farver, alt sammen pakket ind i en meget let tilgængelig brugerflade. Hvis du samtidig logger på med en Google+ konto, kan du både placere dine kreationer i Google Maps og se hvad andre har bygget.

Prøv Build With Chrome her.

 

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :