fbpx

Lego udvider deres Marvel-univers med Guardians of the Galaxy Nyheder

De nye Guardians of the Galaxy-sæt blev allerede antydet I computerspillet Lego Marvel Super Heroes, hvor dette billboard kunne ses i spillets udgave af New York.

De nye Guardians of the Galaxy-sæt blev allerede antydet i computerspillet Lego Marvel Super Heroes, hvor dette billboard kunne ses i spillets udgave af New York.

Lego har det tydeligvis godt i selskab med superheltene fra Marvel Comics, og der vil derfor, ikke overraskende, blive lanceret en række nye Lego Marvel-sæt i løbet af året.

I første omgang får vi nye Lego-sæt med Captain America at se i løbet af marts, når filmen Captain America: The Winter Solider får premiere i biograferne. Til april dukker der så nyt Spider-Man Lego op i butikkerne i forbindelse med premieren på The Amazing Spider-Man 2.

Men vi kan til august forvente os tre noget mere usædvanlige Lego-sæt, som lanceres op til premieren på filmen Guardians of the Galaxy. Denne film er nemlig baseret på en af de mere særprægede Marvel-tegneserier, og handler om en flok utilpassede rumhelte der skal redde kosmos – en flok helte der blandt andet tæller den talende vaskebjørn Rocket Racoon.

Lego har endnu ikke offentliggjort billeder af de nye Guardians of the Galaxy-sæt – det kommer først til at ske i løbet af juni.

Kommentarer

Skrevet af

Thomas Berger

REDAKTØR: Har igennem en årrække skrevet om alt fra computerspil og forbrugerelektronik til tegneserier og ikke mindst legetøj i både aviser og magasiner, og besøger hellere legetøjsbutikker end museer på en ferie. Far til to.

    Tags: , , , , , , ,