fbpx

Meccano-bil til 135.000 kroner Nyheder

En over 80 år gammel Meccano-legetøjsbil med optræksmotor forventes at indhente et hammerslag på op imod 135.000 kroner, når den kommer på auktion i slutningen af måneden, skriver avisen The Daily Mail.

Den knaldrøde Meccano-bil fra 1930 er stadig i sin oprindelige æske, og har aldrig været samlet – den oprindelige samlevejledning følger også med. Det er auktionshuset Bonhams i London der har bilen til salg på en auktion den 28-29 januar.

Maccano-bilen sælges i en næsten lige så imponerende trækasse med messingbeslag, hvor det oprindelige sæt er pakket sammen med en sølvfarvet udgave af samme bil – denne er dog produceret i 1995.

Kommentarer

Skrevet af

Thomas Berger

REDAKTØR: Har igennem en årrække skrevet om alt fra computerspil og forbrugerelektronik til tegneserier og ikke mindst legetøj i både aviser og magasiner, og besøger hellere legetøjsbutikker end museer på en ferie. Far til to.

    Tags: , ,