fbpx

Officielle foto af Lego The Simpsons

/
/
img

I forgårs dukkede de to første, men ikke specielt flotte og på ingen måder officielle, foto af Legos kommende The Simpsons-sæt op på nettet. Nu har Lego så frigivet en lang række officielle billeder af The Simpsons hus, så vi endelig kan få et­ ordentligt kig ind tegnefilm-familiens hus.

”Vi er glade for at arbejde sammen med Fox her i forbindelse med The Simpsons 25 års jubilæum. Vi ved, at vores fans til nyde udfordringen ved at bygge The Simpsons’ hus med alle dets detaljer og muligheden for at samle de velkendte figurer som Lego Minifigures,” fortæller Jill Wilfert fra Lego.

Lego fortæller videre i deres pressemeddelelse af The Simpsons huset lanceres i løbet af februar, men har dog ikke sat nogen pris på sættet, der fortsat kun vil være til salg i Legos egne butikker samt online. Lego bekræfter samtidig, som vi også tidligere har skrevet, at der til maj lanceres 16 enkelte The Simpsons-figurer i den 13. serie af Lego Minifigures.

Lanceringen af The Simpsons-minifigurerne falder sammen med tv-kanalen Fox’ premiere på et specielt Lego-afsnit af The Simpsons, hvor både Springfield og alle figurerne i serien er optræder i Lego-form.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :