fbpx

Titanfall som samlesæt fra K’Nex

/
/
img

titanfallDe otte meter høje og svært bevæbnede kamprobotter Titans spiller ikke kun den centrale rolle i actionspillet Titanfall fra spiludvikleren Respawn Entertainment, som spiludgiveren Electronic Arts lancerer til Xbox One, Xbox 360 og pc den 13. marts. De store robotter er også omdrejningspunktet i den serie af konstruktionslegetøj, som amerikanske K’Nex producerer i forbindelse med spillet

SkalViLege.Nu fik for et par dage siden mulighed for at få et smugkig på prototype-versionerne af K’Nex’ Titanfall-legetøj, da vi besøgte verdens største legetøjsmesse i Nürnberg. K’Nex kunne fortælle, at Titanfall-legetøjet er planlagt til en lancering i England til efteråret, men at vi desværre ikke skal regne med at se produkterne i de danske legetøjsbutikker.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :