fbpx

Verdens vildeste elastikskyder

/
/
img

Det er en ældgammel og hæderkronet kunstart at kunne skyde med elastikker. Men hvis du stiller op mod ukrainske Alexander Shpetniys Rubber Band Gun Machine, så kan du godt berede dig på at lide et sønderlemmende nederlag.

Alexander Shpetniy, der er designstuderende ved universitetet i Lugánsk, har designet sin Rubber Band Gun Machine efter de samme principper som det klassiske Gatling maskingevær, der oprindeligt blev udviklet i 1861. Forskellen er blot at denne version er bygget i birketræ og benytter 672 elastikker som ammunition.

Elastikkerne, der er fordelt på 16 geværløb, kan affyres med en hastighed på 14 elastikker i sekundet – hvilket betyder at den samlede ammunitionsmængde er affyret på blot 48 sekunder. Rækkevidden ligger på omkring otte meter. Den fuldautomatiske affyringsmekanisme drives af en lille elmotor, der bruger fem AA-batterier.

Alexander Shpetniy har benyttet crowdfundingsiden Kickstarter til at finde finansiering til projektet, og opnåede i løbet af få dage målet på 5.000 dollar. I skrivende stund har projektet indsamlet i alt 99.441 dollar – lige lidt over en halv million kroner.

Kickstarter-indsamling slutter nu på fredag den 17. januar, så hvis du er hurtigt, kan du stadig nå at være blandt de første der modtager det vilde elastikgevær. Prisen for standardversionen ligger på 95 dollar plus forsendelse – og så får du 700 elastikker med i købet.

Du finder projektets Kickstarter-side her.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :