Vtech laver smartwatch til børn

/
/
img

Samsung lancerede deres smartwatch Galaxy Gear allerede sidste år, og alt tyder på, at Apple også arbejder på et lignende produkt (iWatch), der på samme måde skal fungere som en forlængelse eller supplement til din smartphone, og flytte en række af de velkendte og måske efterhånden uundværlige funktioner op på håndledet.

Helt så teknologisk komplekst som modellerne til de voksne er det kommende VTech Kidizoom Smart Watch fra Vtech imidlertid ikke. Vtech er kendt for deres simple spillekonsoller og digitalkameraer til de yngste, og uret er da også tiltænkt en målgruppe helt ned til fem år.

VTech Kidizoom Smart Watch er udstyret med en 1,4 tommer touchskærm, og der er fra starten installeret tre forskellige spil på uret. Der er også et 0,3 megapixel kamera og mulighed for at redigere billederne direkte på den lille skærm. Den indbyggede mikrofon kan bruges til at optage stemmer, som der efterfølgende kan lægges sjove effekter på.

Selvfølgelig kan VTech Kidizoom Smart Watch også bruges som ur og har både alarm og stopursfunktion. Det indbyggede batteri er genopladeligt, og når der skal tages backup af urets foto og stemmeoptagelser, sker det via en trådløs forbindelse til hjemmets computer.

Vi har endnu ikke set en dansk lanceringsdato eller pris på VTech Kidizoom Smart Watch, men i England lanceres uret til en pris på knap 40 pund.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :