fbpx

Dinobot Transformers på vej fra Hasbro Nyheder

Hvis der er noget fans af Transformers har glædet sig til længe, så er det et gensyn med de såkaldte Dinobots – Robotdinosaurer. Det er et ønske, som bliver opfyldt både i filminstruktøren Michael Bays kommende actionfilm Transformers: Age of Extinction men selvfølgelig også i det Transformers-legetøj, som legetøjsfirmaet Hasbro lancerer i forbindelse med filmen.

Hasbro benyttede legetøjsmessen New York Toy Fair, der netop er løbet af stablen, til at præsentere de helt nye Transformers – som blandt inkluderer figurer som Slug, Scorn, Strafe, Slash og Grimlock. Men hasbro kalder samtidig lanceringen af de nye Transformers for den største genopfindelse af legetøjsserien nogensinde.

Årsagen til denne udmelding er de såkaldte One Step Changers, Power Attackers samt Flip & Change-figurer. Dette er en række nye Transformers, der er langt nemmere for børnene at transformere mellem bil og robot. Problemet med Transformers har nemlig været, at det kan være så komplekst at skifte mellem robottens to tilstande, at det ikke har harmoneret med legetøjets unge målgruppe.

Vi vil derfor fremover se to typer Transformers – en mere enkel type tiltænkt børn, og så de mere indviklede modeller henvendt til voksne Transformers-fans. Sidstnævnte type vil dog næppe fylde så meget i de danske butikker.

De nye Transformers lander i butikkerne den 17. maj, mens filmen Transformers: Age of Extinction får dansk premiere den 26 juli.

Kommentarer

Skrevet af

Thomas Berger

REDAKTØR: Har igennem en årrække skrevet om alt fra computerspil og forbrugerelektronik til tegneserier og ikke mindst legetøj i både aviser og magasiner, og besøger hellere legetøjsbutikker end museer på en ferie. Far til to.

    Tags: , , , , , ,