fbpx

Family Guy bygges hos K’Nex

/
/
img

Det amerikanske legetøjsfirma K’Nex har fået rettighederne til at producere konstruktionslegetøj baseret på tv-tegnefilmsserien Family Guy. Den nye serie kommer til at byde på de mest kendte figurer fra serien såsom Peter, Stewie og Brian. Men det bliver også muligt at bygge familien Griffins stationcar og Stewies tidsmaskine.

”Family Guy appellerer til flere generationer, og vores partnerskab med Twentieth Century Fox Consumer Products vil gøre det muligt for fans i alle aldre at bringe tv-seriens Quahog, Rhode Island til live på nye og spændende måder,” fortæller K’Nex direktør Michael Araten til websiden Licensing.biz

Hvornår de nye Family Guy-produkter lanceres er endnu ikke oplyst. Men da K’Nex ikke distrueres i Danmark, skal du på nettet for at købe dem.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :