fbpx

Flere Ninja Turtles på vej fra Lego Nyheder

Når der til maj er premiere på actionfilmen Ninja Turtles, der er baseret på Teenage Mutant Ninja Turtles, følges filmen selvfølgelig til dørs af et rigt udvalg af legetøj. Og som de besøgende på den netop overståede legetøjsmesse New York Toy Fair kunne konstatere, så betyder der også tre nye sæt fra Lego.

Det var desværre ikke tilladt at fotografere de tre nye Ninja Turtles-sæt på messen – men der florerer alligevel et par dårlige billeder af de nye sæt på nettet. Dem har vi fravalgt at vise. Men vi kan fortælle, at de tre sæt fordeler sig på Turtle Van Takedown (med 368 klodser), Big Rig Snow Gateway (med 741 klodser) og det helt store sæt Turtle Lair Invasion (med 888 klodser).

Ninja Turtles-filmen er produceret af Michael Bay, der som filminstruktør og producer allerede har god erfaring og succes med at kombinere legetøj og film i Transformers-filmene. Filmen har blandt andet Megan Fox i rollen som journalisten April O’Neil, og skulle ifølge websiden IMDB få dansk premiere den 4. september.

Kommentarer

Skrevet af

Thomas Berger

REDAKTØR: Har igennem en årrække skrevet om alt fra computerspil og forbrugerelektronik til tegneserier og ikke mindst legetøj i både aviser og magasiner, og besøger hellere legetøjsbutikker end museer på en ferie. Far til to.

    Tags: , , , , ,