fbpx

Fortsættelse til Lego Filmen undervejs Nyheder

Allerede inden Lego Filmen får verdens- og dansk premiere nu på torsdag, skulle der allerede være sat gang i manuskriptarbejdet på en efterfølger. Det fortæller kilder tæt på filmstudiet Warner Bros. til den amerikanske webside The Wrap.

Warner Bros. skulle have sat manuskriptforfatterne Jared Stern, der blandt andet har skrevet The Internship og Poppers Pingviner, og Michelle Morgan, der stod bag komedien Girl Most Likely, til at skrive efterfølgeren til Lego Filmen.

Ifølge prognoserne forventes Lego Filmen at indtjene omkring 40 millioner dollar i de amerikanske biografer i den kommende premiereweekend.

Kommentarer

Skrevet af

Thomas Berger

REDAKTØR: Har igennem en årrække skrevet om alt fra computerspil og forbrugerelektronik til tegneserier og ikke mindst legetøj i både aviser og magasiner, og besøger hellere legetøjsbutikker end museer på en ferie. Far til to.

    Tags: , , , , , , , , ,