fbpx

Homer Simpson designer bil til Hot Wheels

/
/
img

Husker du The Simpsons-afsnittet Oh Brother, Where Art Thou? fra 1991, hvor Homer Simpsons opdager, at han har en halvbror?

En halvbror som viser sig at være direktør for et bilfirma, og derfor synes at Homer som den helt almindelige gennemsnitlige amerikaner han er, vil være den helt perfekte til at designe en ny familiebil. Resultatet viser sig selvfølgelig at være såvel en designmæssig som økonomisk katastrofe.

The Simpsons kan i år fejre 25 års jubilæum, og det vil Mattel gerne være med til at fejre. Derfor bliver Homer Simpsons usædvanlige bil en af forårets nye Hot Wheels-biler. Bilen udkommer både i den helt almindelige serie af biler, men vil også senere blive lanceret i en mere luksuriøs samlerudgave.

Familien Simpsons kommer også ud og køre med Hornby Scalextric, der lancerer et The Simpsons racerbanesæt i løbet af foråret. Firmaet Commonwealth udgiver en ny serie af The Simpsons-plysbamser og Homer Simpsons bliver også lanceret som en Mr Potato Head-dukke.

NECASimpsonsCelebs1

Som vi tidligere har skrevet, så kommer legetøjsfirmaet NECA med en serie på 25 actionfigurer, der er baseret på nogle af de mest berømte bifigurer i The Simpsons. De første fem figurer, der er modeleret over Hugh Hefner, James Brown, Yao Ming, Tom Hanks og Kid Rock, er i butikkerne til marts.

Endelig deltager Lego selvfølgelig også i The Simpsons 25 års jubilæum. De har allerede lanceret familien Simpsons hus, som du kan se her. Og i den kommende Lego Minifiugures Series 13 er alle figurerne baseret på The Simpsons – denne serie forventes i butikker til maj samtidig med det specielle Lego-afsnit af tv-serien.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :