fbpx

Lego Filmen sætter biografrekord Nyheder

Lego Filmen satte i denne weekend rekord i de amerikanske biografer som den film, der har haft den anden bedste premiereweekend i en februar måned i USA nogensinde. Lego Filmen omsatte således for 69,1 millioner dollar – hvilket svarer til cirka 379 millioner kroner.

Når vi alligevel er i gang med at kigge på tal, så var Lego så flinke at sende os en hel masse af slagsen i forbindelse med premieren på Lego Filmen. Derfor ved vi blandt andet, at der medvirker 183 unikke Lego-minifigurer og er brugt 2008 unikke Lego-klodstyper i filmen.

Lego Filmens 559 rekvisitter kræver 55.020 klodser at bygge – i alt er der 3.863.484 unikke Lego-klodser med i filmen. Hvis du fik lyst til at bygge alle de sæt, figurer og rekvisitter, som er med i filmen, skal du bruge 15.080.330 Lego-klodser.

Kommentarer

Skrevet af

Thomas Berger

REDAKTØR: Har igennem en årrække skrevet om alt fra computerspil og forbrugerelektronik til tegneserier og ikke mindst legetøj i både aviser og magasiner, og besøger hellere legetøjsbutikker end museer på en ferie. Far til to.

    Tags: , , , ,