fbpx

Oscar-film genskabt i Lego Nyheder

Når uddelingen af Oscar-statuetterne finder sted den 2. marts i Hollywood, står kampen om prisen for Bedste Film mellem ni nominerede: Gravity, Philomena, Her, Captain Phillips, Nebraska, Dallas Buyers Club, 12 Years a Slave, American Hustle og The Wolf of Wall Street.

I anledning af den engelske premiere på Lego Filmen, har websiden Yahoo Movies hyret grafikeren Old Red Jalopy til at genskabe plakaterne til de ni nominerede film i Lego-versioner. Det er der kommet ni meget fine plakater ud af.

Kommentarer

Skrevet af

Thomas Berger

REDAKTØR: Har igennem en årrække skrevet om alt fra computerspil og forbrugerelektronik til tegneserier og ikke mindst legetøj i både aviser og magasiner, og besøger hellere legetøjsbutikker end museer på en ferie. Far til to.

    Tags: , , , , , , , , , , , ,