fbpx

Sigourney Weaver får endelig sin egen Alien-actionfigur

/
/
img

Sigourney Weaver får endelig sin egen Alien-actionfigurDet er 35 år siden filminstruktøren Ridley Scott med science fiction-filmen Alien – Den 8. passager gjorde det klart, at i rummet kan ingen høre dig skrige. Jubilæet fejres selvfølgelig med en masse ny merchandise som bøger, tegneserier med videre – og så får filmens hovedperson Ellen Ripley, spillet af Sigourney Weaver, langt om længe også sin egen actionfigur.

Hvor utroligt det end lyder, har der angiveligvis aldrig været lavet en Ripley-actionfigur baseret på netop Alien-filmen – der er til gengæld lanceret adskillige figurer baseret på de senere film i serien. Og så alligevel, for legetøjsfirmaet Super7 lancerede sidste år reproduktioner af de Alien-actionfigurer, som legetøjsproducenten Kenner aldrig fik på markedet da filmen var biografaktuel i 1979. Se Super7’s figurer her.

Opgaven med at lave en ny officiel actionfigur baseret på Ripley er placeret hos legetøjsfirmaet NECA, der er kendt for figurer af meget høj kvalitet. Ripley-figureren er en del af en hel række nye Alien-figurer, som NECA planlægger at vise frem på tegneseriemessen San Diego Comic Con til sommer.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :