fbpx

Temple Run som plysbamser Nyheder

Spiludvikleren Imangi Studios, der står bag det meget populære smartphone-spil Temple Run, har indgået et samarbejde med firmaet Factory Entertainment om at udvikle en række plysbamser baseret på spillenes figurer.

Det betyder at det fra efteråret blandt andet bliver muligt at kramme med såvel spillets Demon Monkeys og den tempelstatuette, som de knap så venlige aber gerne vil have fingrene i. Der bliver selvfølgelig også lave plysbamser baseret på Temple Runs to hovedpersoner Guy Dangerous og Karma Lee.

Factory Entertainment har tidligere lavet plysbamser baseret på blandt andet tv-serierne Game of Thrones og Archer.

Kommentarer

Skrevet af

Thomas Berger

REDAKTØR: Har igennem en årrække skrevet om alt fra computerspil og forbrugerelektronik til tegneserier og ikke mindst legetøj i både aviser og magasiner, og besøger hellere legetøjsbutikker end museer på en ferie. Far til to.

    Tags: , , , , , , , ,