fbpx

Terminator og Predator som retro-legetøj

/
/
img

Legetøjsfirmaet Super7 laver actionfigurer som i ’gamle’ dage.

Det amerikanske legetøjsfirma Super 7 lancerede sidste år en række actionfigurer baseret på den klassiske science fiction-film Alien fra 1979. Alle figurerne var baseret på over 30 år gamle prototyper, som aldrig var blevet sat i produktion. Således blev Super7’s retro-actionfigurer lanceret, som de ville have set ud dengang i slutningen af 1970’erne komplet med tidstypisk indpakning.

Alien-figurerne blev et så stort hit på tegneseriefestivallen Comic Con 2013 i San Diego, at Super7 har kastet sig over at lave en decideret serie af klassiske actionfigurer kaldet ReAction Figures. Figurer der, på samme måde som Alien-figurerne, er designet, så de tager sig ud som actionfigurer så ud for godt 35 år siden – en periode der blandt legetøjssamlere kaldes ’the golden age of action figures’.

Websiden Entertainment Earth har løftet sløret for en række prototyper af de retrofigurer, som Super7 planlægger at lancere i løbet af 2014. Der er tale om figurer baseret på Terminator 1 + 2, Predator, Escape From New York, The Rocketeer og The Nightmare Before Christmas. Alle figurerne har en udsalgspris på 9,99 dollar.

Super7 har derudover også licens til at lave retroactionfigurer baseret på blandt andet Back to the Future, Buffy the Vampire Slayer, Firefly, Goonies, Universal Monsters, Pulp Fiction, A Nightmare on Elm Street og Friday the 13th.

Læs mere om Super7’s Alien-figurer her.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :