fbpx

Fjernstyret bil med 300 km/t

/
/
img

Fjernstyret bil fræser ind i Guinness Rekordbog

Når amerikanske Nic Case presser speederen i bund på fjernbetjeningen til sin specialbyggede elektriske fjernstyrede bil, der har det underspillede men rammende navn R/C Bullet, så skal der være godt med asfalt under bilens fire hjul. Den firehjulstrukne bil skyder nemlig en topfart på 188 mph eller omkring 300 kilometer i timen.

   Læs også: Motorløb på stuegulvet – sådan finder du den rigtige fjernstyrede bil

Med den fart fræser Nic Case ind i Guinness Rekordbog med den hurtigste batteridrevne fjernstyrede bil, hvor han slår sin tidligere rekord fra november 2013 af banen. Dengang fik han bilen op på 171,96 mph, hvilket svarer til 276,7 kilometer i timen.

Målet for Nic Case er nu at finjustere R/C bullet yderligere, så den kan komme op og køre 200 mph.

 

 

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :