fbpx

GoldieBlox og Beastie Boys indgår forlig

/
/
img

Vi kunne sidste år fortælle, at det amerikanske legetøjsfirma GoldieBlox og rapgruppen Beastie Boys var røget i de juridiske totter på hinanden. Det skete efter GoldieBlox havde brugt en coverversion af det klassiske Beastie Boys’ nummer Girls i en reklamevideo på Youtube.

GoldieBlox mente, at brugen af nummeret var at betragte som en parodi, og brugen derfor ikke skulle godkendes af Beastie Boys, der så derimod mente at GoldieBlox udnyttede musikken kommercielt, og dermed overtrådte gruppens copyright.

De to parter har i mellemtiden, ifølge The Hollywood Reporter, indgået et forlig. Forligets indhold kendes ikke, men reklamevideoen, som startede hele affæren, har mellemtiden fået udskiftet musikken på Youtube.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :