fbpx

Konkurrence: Vind Flynns flyvende skib fra Skylanders

/
/
img

Det myldrer med Skylanders i spiludgiveren Activisions tre succesfulde Skylanders-spil, og selvom de mange figurer er rigtig seje, så kan det også være lidt af en udfordring at holde styr på dem alle sammen, når de invaderer børneværelset.

Vi har derfor fået fat i to forskellige og ret seje, synes vi selv, opbevaringsmuligheder til Skylanders, som vi gerne vil udlodde i en konkurrence.

Skylanders Swap Force Flynn’s Ship Storage er, som navnet antyder, baseret på den selvglade luftskibskaptajn Flynns imponerende skib. Det er fyldt med detaljer, og kan huse op til ti Skylanders i lastrummet. (Figurerne på billederne følger ikke med).

Skylanders Swap Force Collapsible Case er en taske, som kan rumme op til 30 Skylanders. Ruminddelerne kan flyttes omkring i tasken alt efter behov, og når tasken ikke er i brug, kan den nemt pakkes sammen. (Figurerne på billederne følger ikke med).

Det eneste du skal gøre for at vinde en af de to opbevaringsmuligheder, er at svare på et enkelt spørgsmål herunder (du kan finde hjælp til svaret her), udfylde adressefelterne og huske at krydse af hvilken præmie, du helst vil vinde.

 

Denne konkurrence er sponsoreret af Nordic Game Supply og varer indtil tirsdag den 8. april kl. 12:00. Vinderne får direkte besked.
Held og lykke!

KONKURRENCEN ER AFSLUTTET

 

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :