fbpx

Lego Filmens efterfølger får instruktør Nyheder

Filmselskabet Warner Bros har nu fundet instruktøren til den kommende efterfølger til Lego Filmen: Et klodset eventyr. Valget er faldet på Chris McKay, der, foruden at have instrueret en række afsnit af animationsserien Robot Chicken, også var medinstruktør på animationen i Lego Filmen.

Phil Lord og Chris Miller der skrev og instruerede Lego Filmen kommer til at fungere som producere på efterfølgeren. Som vi tidligere har skrevet, er manuskriptarbejdet på efterfølgeren lagt i hænderne på manuskriptforfatterne Michelle Morgan og Jared Stern.

Lego Filmen 2 forventes at få premiere den 26. maj 2017.

Kommentarer

Skrevet af

Thomas Berger

REDAKTØR: Har igennem en årrække skrevet om alt fra computerspil og forbrugerelektronik til tegneserier og ikke mindst legetøj i både aviser og magasiner, og besøger hellere legetøjsbutikker end museer på en ferie. Far til to.

    Tags: , , , , , , , , , ,