fbpx

Lego Simpsons minifigurer afsløret

/
/
img

Når tv-tegnefilmsserien The Simpsons fylder 25 år til maj, så bliver det blandt andet fejret med et helt specielt Lego-afsnit med titlen Brick Like Me, som sendes på tv-stationen Fox den 4. maj. I dette afsnit vågner Homer Simpsons op i en verden, hvor hans familie og alle i Springfield er blevet forvandlet til Lego-figurer.

Ved samme lejlighed lancerer Lego også den trettende serie af deres Lego Minifigures, hvor alle de 16 figurer denne gang er baseret på The Simpsons. Serien kommer til at bestå af følgende figurer: Homer, Marge, Bart, Lisa, Maggie, Flanders, Apu, Krusty, Bedstefar Simpson, Ralph Wiggam, Itchy, Scratch, Chief Wiggam, Mr. Burns, Nelson og Millhouse.

Dette bliver første gang en Lego laver en Minifigures serie baseres på en ekstern licens. De første 11 serier har bestået af Lego-figurer designet specifikt til samlerserien, mens den seneste 12. serie er baseret på Lego Filmen.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :