fbpx

Nyt Lego Minecraft-sæt til sommer

/
/
img
Lego-designeren Steen Sig Andersen med det kommende Lego Minecraft-sæt The End
Lego-designeren Steen Sig Andersen med det kommende Lego Minecraft-sæt The End

Til sommer lander Lego Minecraft-sættet The End i Legos egne butikker – et sæt der meget vel kunne blive det sidste Lego Minecraft-sæt i den såkaldte mikroskala. Legos designere arbejder nemlig for tiden på en række helt nye Minecraft-sæt i den almindelige minifigurstørrelse.

Men inden disse større Minecraft-sæt dukker op i butikkerne, er der altså blevet plads til endnu et sæt, som i størrelse passer sammen med de tre Lego Minecraft-sæt, som allerede er lanceret. Det kommende Lego Minecraft-sæt er baseret på dimensionen The End, som spillerne i computerspillet Minecraft kan besøge. Det er en dimension, hvor blandt andet de såkaldte The Endermen og The Ender Dragon holder til.

Legos første Minecraft-sæt, kaldet The Forrest, blev lanceret allerede i 2012, og udsprang af onlinefællesskabet Lego CuuSoo. Sidste år lancerede Lego endnu to Minecraft-sæt med titlerne The Village og The Nether – disse blev, ligesom det er tilfældet med det kommende fjerde sæt, designet internt i Lego.

Læs vores anmeldelse af The Village og The Nether her.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :