fbpx

Star Wars’ Sandcrawler kører på hylderne til maj

/
/
img

Star Wars filmene har budt på en lang række ikoniske rumskibe og andre fartøjer, som i dag har indskrevet sig i almindelig populærkultur. Men intet Star Wars-fartøj er så stort og brunt som det ørkenkøretøj, der i den første film fra 1977 fragter de små jawaer omkring med deres last af droids på planeten Tatooine.

Den første version af Jawaernes Sand Crawler fra 2005 bestod af 1669 klodser.
Den første version af jawaernes Sand Crawler fra 2005 bestod af 1.669 klodser.

Det er ni år siden jawaernes store Sandcrawler var en del af Legos sortiment, men til maj kører en helt ny version ind på Lego butikkernes hylder. Lego Star Wars Sandcrawler er en del af Legos såkaldte Ultimate Collector’s serie, og sættet består af i alt 3.296 klodser.

Lego Star Wars Sandcrawler måler imponerende 9 x 48 x 16 cm, og byder på en lang række detaljer som frontrampen, der kan sænkes. Lastlemme i køretøjets sider hvor indsamlede droids kan smides ind i lastrummet. Sandcrawlerens top kan tages af, så det er muligt at se ned til blandt andet førerkabinen og lastrummet.

Der følger i alt syv minifigurer med i sættet. I tråd med filmens handling inkluderer disse selvfølgelig Luke Skywalker og Onkel Owen samt droiderne C-3PO og R2-D2 og fire jawaer. I lastrummet befinder sig så yderligere en række droids og diverse reservedele.

Lego Star Wars Sandcrawler kommer til salg til maj i Legos egne butikker samt online. Prisen kommer til at ligge på 2.799 kroner.

 

Hør Lego-designeren Olav Krøigaard fortælle om Lego Star Wars Sandcrawler her:

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :