fbpx

Barbie indtager biografen

/
/
img

Barbie har haft hovedrollen i en lang række tegnefilm, men hun har endnu til gode at optræde i en film med rigtige skuespillere – men det ser ud til at ændre sig. I hvert fald har filmselskabet Sony Pictures indgået en aftale med legetøjsfirmaet Mattel om at producere en ’rigtig’ film baseret på den klassiske dukke.

Det er manuskriptforfatteren Jenny Bicks, der blandt andet tidligere har været tilknyttet tv-serien Sex and the City, der skal levere manuskriptet til filmen. Endnu er der hverken noget konkret om skuespillere, instruktør eller filmens plot, andet end at historien kommer omkring mange af de jobs, som Barbie har haft de sidste 50 år.

Barbie-filmen skulle begynde produktion senere i år.

Læs mere om Barbie her.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :