fbpx

Darth Vader actionfigur i fuld størrelse

/
/
img

Darth Vader actionfigur i fuld størrelse (1)Forestil dig den klassiske Darth Vader actionfigur, som den så ud da legetøjsfirmaet Kenner lancerede den i en størrelse på 3,75 tommer i slutningen af 1970’erne. Sort plastik, et lyssværd, der kunne skydes ind og ud af figurens underarm, og en kappe i knitrende sort vinyl.

Forestil dig nu denne actionfigur i naturlig størrelse – en Darth Vader actionfigur med en højde på 210 centimeter. Det er netop en sådan figur som folkene fra det amerikanske legetøjsfirma Gentle Giant er klar til at lancere i foråret 2015.

Den kæmpestore Star Wars-actionfigur er baseret på 3D-skanninger af en oprindelige Darth Vader-figur fra Kenner, men selvom den byder på de samme detaljer blot i stor størrelse, så er figuren ikke helt lige så bevægelig – kun armene kan bevæges op og ned.

Figuren kan allerede forudbestilles på Gentle Giants webside – du skal blot være parat til at smide 14.000 kr. på bordet.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :