fbpx

Første billeder fra The Simpsons Lego-afsnit Nyheder

Det amerikanske magasin TV Guide kan i denne uges udgave vise det allerførste billede fra det kommende The Simpsons afsnit Brick Like Me, der får premiere på tv-stationen Fox den 4. maj. I dette afsnit vågner Homer Simpsons op i et Springfield hvor alt, inklusiv hans familie, er lavet af Lego – og han bliver nødt til at vælge mellem, om han vil leve i en idyllisk Lego-verden eller den rigtige verden.

Brick Like Me-afsnittet er samtidig The Simpsons-afsnit nummer 550 – og den sejlivede tegnefilmserien kan i år fejre sit 25 års jubilæum. Faktisk har netop dette afsnit været undervej i to år: ”Dobbelt så lang tid som en af vores almindelige episoder, og det er virkelig lang tid for komediefolk at leve med de samme vittigheder,” fortæller The Simpsons-produceren Matt Selman til TV Guide.

Oprindeligt var det Lego, der kontaktede folkene hos Fox med tanke på at lave et Lego-sæt baseret på familiens Simpsons hus – et sæt der blev lanceret for et par måneder siden, og som du kan læse mere om her. Mens udviklingen af dette sæt stod på, foreslog Lego, ifølge TV Guide, så animatorerne på The Simpsons, om ikke det kunne være sjovt at lave en Lego-version af tegnefilmens velkendte indledningssekvens – animatorerne vendte i stedet tilbage med ideen om at lave et helt afsnit.

Netop fordi arbejdet med The Simpsons Lego-afsnittet har stået på så længe, betyder det også, at figurerne i tv-afsnittet ikke helt matcher de The Simpsons Lego Minifigurer, som lanceres i butikkerne i starten af maj, og som du kan se billeder af her.

Kommentarer

Skrevet af

Thomas Berger

REDAKTØR: Har igennem en årrække skrevet om alt fra computerspil og forbrugerelektronik til tegneserier og ikke mindst legetøj i både aviser og magasiner, og besøger hellere legetøjsbutikker end museer på en ferie. Far til to.

    Tags: , , , , , ,