fbpx

Hamleys genåbner i København

/
/
img

For godt tre uger siden siden kunne vi fortælle, at de fire Hamleys legetøjsbutikker i Danmark stod til at lukke, da den tidligere ejer, Kids Retails of Denmark, måtte indgive konkursbegæring og sende samtlige medarbejdere hjem.

I mellemtiden er der blevet fundet en ny ejer til legetøjsbutikkerne, Hscan ApS, der foreløbig har genåbnet Hamleys-butikkerne på Vesterbrogade, Fields og Københavns Lufthavn, hvor de tidligere medarbejdere er blevet tilbudt at få deres job tilbage.

“Butikkerne skal være anderledes, så det bliver en oplevelse at komme ind i butikkerne,” fortæller Christel Piron, midletidig direktør for Hscan ApS til websiden EPN. Hvilke ændringer det indebærer kommer hun ikke nærmere ind på, ligesom det ikke er afklaret om Hamleys-butikken i stormagasinet Illum genåbner.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :