fbpx

Hamleys lukker deres butikker i Danmark Nyheder

Den engelske legetøjskæde Hamleys lukker alle sine butikker i Danmark. De ansatte har fået løn for marts, men er opsagt og sendt hjem. Det skriver Berlingske Business.

Hamley åbnede deres første danske butik for godt ni år siden, og havde i alt fire legetøjsbutikker i Danmark alle i Storkøbenhavn. Hamleys seneste legetøjsforretning i Industriens Hus på Vesterbrogade åbnede i maj sidste år, derudover var der butikker i Illum, Fields og København Lufthavn.

Som legetøjsbutik er Hamley specielt kendt for et meget engageret personale, der skaber liv og stemning i butikkerne ved at demonstrere legetøj for kunderne. Hamleys primære butik på Regent Street i London er en regulær turistattraktion specielt for børnefamilier, og tager hvert år imod mere end 5 millioner kunder.

Ifølge Berlingske Business indgav selskabet Kids Retail of Denmark, som ejer Hamleys nordiske forretninger, konkursbegæring ved Sø- og Handelsretten tirsdag den 1. april. Om konkursboets kurator får mulighed for at finde en køber til de fire butikker, vil blive afklaret i de kommende uger.

Kommentarer

Skrevet af

Thomas Berger

REDAKTØR: Har igennem en årrække skrevet om alt fra computerspil og forbrugerelektronik til tegneserier og ikke mindst legetøj i både aviser og magasiner, og besøger hellere legetøjsbutikker end museer på en ferie. Far til to.

    Tags: , , ,