fbpx

Jagt Kinder-æg i Frederiksberg Have

/
/
img

Igen i år danner Frederiksberg Have rammen om en påskeægjagt, hvor eventyrfigurer som Tornerose, Klods-Hans og Aladdin sammen med påskeharer inviterer børnene på en eventyrlig og farverig gåtur gennem den gamle og smukke have.

Undervejs skal fantasien i spil, når børnene på deres vej gennem haven møder udklædte figurer fra forskellige velkendte historier, og skal finde svar på gåder, som i sidste ende leder dem frem til Kinder Surprise påskeæggene.

Arrangementet løber af stablen den 12. april fra klokken 10-15. Turen starter ved havens legeplads, og det er gratis at deltage. Alle deltagende børn er sikret et Kinder-påskeæg.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :