fbpx

Legetøjsdronen Parrot får sort boks

/
/
img

Når Parrot lancerer den seneste version af deres legetøjsdrone Parrot AR.Drone 2.0 GPS Edition, bliver det sandsynligvis det første stykke flyvende legetøj med indbygget GPS. Denne nye særudgave af den camouflagefarvede AR.Drone 2.0 medfølges nemlig af et Flight Recorder-modul eller ”sort boks”, som kobles til dronens USB-port.

Det knaldorange Flight Recorder-modul kan registrere op mod 350 parametre i forbindelse med flyvningen, og fungerer dermed som en mere nøjagtig stabilisator for Parrot-dronen. Samtidig har modulet fire gigabyte indbygget hukommelse, hvilket giver plads til at optage omkring to timers video i HD-kvalitet.

Parrot AR.Drone 2.0 GPS Edition styres fortsat via Wifi og AR.Drone-app’en på smartphone eller tablet, men da Flight Recorder-modulets har indbygget GPS, er det nu muligt med et enkelt klik i app’en at vælge en destination, indstille flyvehøjde og hastighed og så sende Parrot AR.Drone 2.0 afsted til destinationen. Selvfølgelig forudsat at det er indenfor Wifi-rækkevidde. Et klik på ”Home” i app’en får dronen til at vende tilbage til sit startsted.

Drone-piloter der har mod på mere, og har nørd-genet ordentlig på plads, vil kunne downloade forskelligt tredjeparts software til at styre Parrot AR.Drone 2.0 GPS Edition, og dermed blive i stand til for eksempel at programmere flyruter og sende dronen på automatiske flyveture. Blot turen ikke varer mere end 12 minutter, for det er hvad dronens batteri kan holde til.

Parrot AR.Drone 2.0 GPS Edition er i butikkerne senere i april. Prisen ligger på 2.999 kr.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :