fbpx

Lego CuuSoo skifter navn til Lego Ideas

/
/
img

Onlinefællesskabet Lego Cuusoo har indtil nu fungeret som et testprojekt, men det er slut fra og med den 30. april, hvor partnerskabet med japanske Cuusoo System ophører. I stedet relanceres onlinefællesskabet under navnet Lego Ideas – formålet er imidlertid stadig det samme:

Logo - LEGO CUUSOOLego-fans fra hele verden skal kunne uploade deres egne ideer til Lego-sæt, og lade andre medlemmer af onlinefællesskabet stemme på deres favoritprojekter. Hvis et projekt opnår 10.000 stemmer, tages det videre til Legos bedømmelsesudvalg, som vurderer om sættet skal produceres kommercielt på baggrund af blandt andet licensrettigheder, legeværdier med videre.

Foreløbig har Lego Cuusoo resulteret i syv forskellige Lego-sæt, hvoraf et sæt baseret på filmen Ghostbusters samt et Lego Space Exosuit først kommer i butikkerne senere i år. Det var et projekt på Lego Cuusoo der i 2012 resulterede i Legos første Minecraft-sæt, ligesom sidste års Tilbage til Fremtiden-sæt også havde sit udspring i onlinefællesskabet.

”Lego er glade for at kunne fortælle, at partnerskabet med Cuusoo System har været så stor en succes, at vi har besluttet at integrere Cuusoo-konceptet tættere med Lego,” lød det i en pressemeddelse fra Lego tidligere på ugen.

Når Lego Cuusoo relanceres som Lego Ideas flytter alle de nuværende projekter inklusive stemmer, kommentarer med videre med over til den nye webside. Det er også frem over meningen, at et projekt skal opnå 10.000 stemmer, før det tages videre til bedømmelsesudvalget – men som et Lego Ideas-projekt har det kun et år til at opnå de mange stemmer.

Som noget nyt får Lego-fans mellem 13 og 18 også mulighed for at lægge deres projekter på Lego Ideas. Hvis et sådan projekt opnår de nødvendige 10.000 stemmer, skal der dog en skriftlig tilladelse fra forældre eller værge til, før det tages videre i bedømmelsesudvalg.

 

Læs om ti spændende CuuSoo-projekter her.

Læs vores anmeldelse af Tilbage til Fremtiden-sættet her.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :