fbpx

Mattel skyder med skumgummi Nyheder

Legetøjsfirmaet Mattel vil gerne skyde efter en større andel af legetøjssalget ­– ikke med skarpt, men med skumgummi. Firmaet har nemlig netop lanceret BOOMco, der er en ny serie af skumgummi-blastere ikke ulig de Nerf-blastere, som konkurrenten Hasbro står bag.

Det særlige ved Mattels BOOMco-blastere skulle være den såkaldte Smart Stick-teknologi, som både benyttes i spidsen af skumgummi-darts og til målskiver og skjolde. Teknologien sørger, ifølge Mattel, for, at Smart Stick-darts udelukkende men nemt sætter sig fast på Smart Stick-overflader.

”Ved at bruge de innovative Smart Stick-darts, -målskiver og –skjolde giver BOOMco børnene en revolutionerende ny blaster-oplevelse, som udfordrer dem til at komme udenfor og lege,” udtaler Doug Wadleigh fra Mattel i den internationale pressemeddelelse.

I første omgang lancerer Mattel BOOMco-blasterne i blandt andet Storbritannien, Frankrig og Belgien. Det kan være at BOOMco dukker op i de danske legetøjsbutikker på et senere tidspunkt.

 

Kommentarer

Skrevet af

Thomas Berger

REDAKTØR: Har igennem en årrække skrevet om alt fra computerspil og forbrugerelektronik til tegneserier og ikke mindst legetøj i både aviser og magasiner, og besøger hellere legetøjsbutikker end museer på en ferie. Far til to.

    Tags: , , , , , , , ,