fbpx

Mattel skyder med skumgummi

/
/
img

Legetøjsfirmaet Mattel vil gerne skyde efter en større andel af legetøjssalget ­– ikke med skarpt, men med skumgummi. Firmaet har nemlig netop lanceret BOOMco, der er en ny serie af skumgummi-blastere ikke ulig de Nerf-blastere, som konkurrenten Hasbro står bag.

Det særlige ved Mattels BOOMco-blastere skulle være den såkaldte Smart Stick-teknologi, som både benyttes i spidsen af skumgummi-darts og til målskiver og skjolde. Teknologien sørger, ifølge Mattel, for, at Smart Stick-darts udelukkende men nemt sætter sig fast på Smart Stick-overflader.

”Ved at bruge de innovative Smart Stick-darts, -målskiver og –skjolde giver BOOMco børnene en revolutionerende ny blaster-oplevelse, som udfordrer dem til at komme udenfor og lege,” udtaler Doug Wadleigh fra Mattel i den internationale pressemeddelelse.

I første omgang lancerer Mattel BOOMco-blasterne i blandt andet Storbritannien, Frankrig og Belgien. Det kan være at BOOMco dukker op i de danske legetøjsbutikker på et senere tidspunkt.

 

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :