fbpx

Barbie er klar til VM i fodbold Nyheder

81roJZOo3RL._SL1500_Legetøjsfirmaet Mattel har i samarbejde med den brasilianske kunstner Romero Britto gjort Barbie klar til det kommende VM i fodbold. Britto er kendt for sit miks af kubisme, pop art og grafitti, og malede allerede i 2006 et portræt af Barbie.

Nu har Britto, der i dag har sin primære base og galleri i Miami, fået mulighed for at klæde Barbie på i en meget farverig kjole, der er en hyldest til to af de ting han holder mest af – fodbold og brasilien. Dukken er primært rettet mod samlere, og dukker derfor næppe op i butikkerne. Men den kan bestilles via Amazon.com for cirka 140 kroner.

Kommentarer

Skrevet af

Thomas Berger

REDAKTØR: Har igennem en årrække skrevet om alt fra computerspil og forbrugerelektronik til tegneserier og ikke mindst legetøj i både aviser og magasiner, og besøger hellere legetøjsbutikker end museer på en ferie. Far til to.

    Tags: , , , , ,