fbpx

Kæmpe legetøjssamling på auktion

/
/
img

Siden 1997 har det været muligt at lægge vejen forbi Nordsjællands Legetøjsmuseum, der har haft hjemme på den lille gård Skovgård nær Helsingør. Museumsejer Hilda Svane har haft en passion for legetøj siden 1970’erne, og gennem de år museet har eksisteret, er samlingen vokset til at blive Danmarks største legetøjssamling.

Men nu er det slut. Hilda Svane fortæller til avisen BT, at arbejdsbyrden med at drive museet har været for stor, efter hendes mand gik bort for fire år siden. Derfor kommer hele samlingen nu på auktion hos Bruun Rasmussen Auktioner i Bredgade, hvor hele museets samling vil blive solgt samlet torsdag den 12. juni klokken 14.

Samlingen er vurderet til mellem en til halvanden million kroner, og ifølge Bruun Rasmussens webside er Hilda Svanes store ønske, ” at den enorme samling finder et nyt hjem, hvor passionen for legetøj er stor, og hvor der vil blive passet godt det.”

Du kan læse mere om auktionen og se hvad samlingen indeholder på Bruun Rasmussens webside.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :