fbpx

Konkurrence: Vind Anna og Elsa fra tegnefilmen Frost

/
/
img

”Skal vi ikke lave en snemand,” spørger Anna håbefuldt sin søster Elsa gennem en lukket dør i Disney tegnefilmen Frost, der i december sidste år var et af de bedste bud på en biografoplevelse for hele familien. Historien bød på to handlekraftige heltinder omgivet af en underholdene flok bifigurer og ikke mindst en håndfuld gode sange.  Nu er søstrene Anna og Elsa klar til nye eventyr i Disney Infinity.

Disney-Infinity-Toy-Box-Pack-FrozenDisney Infinity er spillet, hvor de fysiske legetøjsfigurer møder den virtuelle verden, når figurerne placeres på portalen og dermed vækkes til live inde i spillet. Her kan Anna og Elsa udforske og lege i den såkaldte Toy Box-spiltype, hvor du som spiller kan skabe dine helt egne baner og minispil. Bemærk, at du skal eje selve Disney Infinity grundspillet, for at kunne spille med de to nye figurer. Læs vores guide til Disney Infinity her.

Det eneste du skal gøre for at vinde Anna og Elsa, er at svare på et enkelt spørgsmål herunder og huske at udfylde adressefelterne. Hvis du samtidig er tilmeldt SkalViLege.Nu’s nyhedsbrev, deltager du automatisk en ekstra gang i den endelige lodtrækning.

 

Denne konkurrence er sponsoreret af Disney Interactive og varer indtil tirsdag den 3. juni kl. 12:00. Der udtrækkes tre vindere, som alle får direkte besked.

Held og lykke!

KONKURRENCEN ER AFSLUTTET

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :