fbpx

Konkurrence: Vind Phineas og Agent P til Disney Infinity

/
/
img

”Jeg ved hvad vi skal lave i dag,” lyder det i fredagens Disney Sjov på DR, når brødrene Phineas og Ferb kaster sig over at bygge alt fra en baghavestrand til verdens vildeste rutsjebane. I mellemtiden drager deres næbdyr Perry på hemmelige missioner som Agent P, mens storesøsteren Candace forgæves forsøger at afsløre drengenes forehavende. Nu er Phineas i selskab med Agent P klar til at indtage Disney Infinity.

Disney Infinity er spillet, hvor de fysiske legetøjsfigurer møder den virtuelle verden, når figurerne placeres på portalen og dermed vækkes til live inde i spillet. Her kan Phineas og Agent P udforske og lege i den såkaldte Toy Box-spiltype, hvor du som spiller kan skabe dine helt egne baner og minispil. Bemærk, at du skal eje selve Disney Infinity grundspillet, for at kunne spille med de to nye figurer. Læs vores guide til Disney Infinity her.

Det eneste du skal gøre for at vinde Phineas og Agent P, er at svare på et enkelt spørgsmål herunder og huske at udfylde adressefelterne. Hvis du samtidig er tilmeldt SkalViLege.Nu’s nyhedsbrev, deltager du automatisk en ekstra gang i den endelige lodtrækning.

 

Denne konkurrence er sponsoreret af Disney Interactive og varer indtil tirsdag den 27. maj kl. 12:00. Der udtrækkes tre vindere, som alle får direkte besked.

Held og lykke!

KONKURRENCEN ER AFSLUTTET

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :