fbpx

Lego-blomster på verdensberømt blomsterudstilling

/
/
img

Når den store og ikke mindst prestigefyldte blomsterudstilling RHS Chelsea Flower Show løber af stablen i næste uge, så bliver det med et klodset indslag fra haveudstyrsforhandleren Homebase, der har fået designet og bygget fire forskellige Lego-blomster til udstillingen.

De fire Lego-blomster er baseret på krysantemum, georgine, riddersporer og studenternellike, og det er ikke helt tilfældigt. Homebase har nemlig på baggrund af en undersøgelse fundet ud af, at netop disse fire blomster er dem, som flest briter har sværest ved at genkende.

Homebase fortæller i deres pressemeddelelse, at de håber, at Lego-blomsterne både vil tjene til almen oplysning om blomster, men at de også kan inspirere børn til at interessere sig for haven.

Det er i øvrigt ikke første gang, at der er et legetøjsindslag på RHS Chelsea Flower Show. BBC-værten James May deltog i udstillingen i 2009 med en have udført i modellervoks som en del af tv-programmet Så stort – Og så med modellervoks.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :