fbpx

Lego Ninjago-film på vej i 2016 Nyheder

Lego og filmselskabet Warner har haft stor succes med Lego Filmen, og det skal selvfølgelig ikke blot kanaliseres over i den kommende Lego Filmen 2, som vi har skrevet om her. Den får nemlig først premiere i 2017, og dermed er der god tid til at få produceret en biograffilm baseret på Lego Ninjago.

Producerholdet bag den kommende Lego Ninjago-film består af de samme folk, som også håndterer Lego Filmen 2. Der ud over er instruktøren Charlie Bean tilknyttet den kommende film. Han har tidligere arbejdet på blandt andet tv-tegnefilmen Tron: Uprising.

Lego Ninjago-filmen er planlagt til at få premiere den 23. september 2016.

Kommentarer

Skrevet af

Thomas Berger

REDAKTØR: Har igennem en årrække skrevet om alt fra computerspil og forbrugerelektronik til tegneserier og ikke mindst legetøj i både aviser og magasiner, og besøger hellere legetøjsbutikker end museer på en ferie. Far til to.

    Tags: , , , , , , ,