fbpx

Lego Ninjago-film på vej i 2016

/
/
img

Lego og filmselskabet Warner har haft stor succes med Lego Filmen, og det skal selvfølgelig ikke blot kanaliseres over i den kommende Lego Filmen 2, som vi har skrevet om her. Den får nemlig først premiere i 2017, og dermed er der god tid til at få produceret en biograffilm baseret på Lego Ninjago.

Producerholdet bag den kommende Lego Ninjago-film består af de samme folk, som også håndterer Lego Filmen 2. Der ud over er instruktøren Charlie Bean tilknyttet den kommende film. Han har tidligere arbejdet på blandt andet tv-tegnefilmen Tron: Uprising.

Lego Ninjago-filmen er planlagt til at få premiere den 23. september 2016.

This div height required for enabling the sticky sidebar
Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :