fbpx

Monster High skal i biografen Nyheder

Biograffilm baseret på legetøj synes at være ved at blive en trend. Vi kunne tidligere i dag fortælle om den kommende Lego Ninjago-tegnefilm fra filmselskabet Warner, og der er også en rigtig spillefilm på vej baseret på Barbie i et samarbejde mellem legetøjsfirmaet Mattel og Sony Pictures.

Men Mattel har også gang i et samarbejde med Universal Pictures om en spillefilm baseret på Monster High-universet, hvor pigerne er efterkommere af figurer fra de klassiske gyserfortællinger som Dracula og Frannkenstein.

Denne film bliver skrevet og produceret af Josh Schwartz og Stephanie Savage, og er planlagt til at få premiere den 7. oktober 2016.

Kommentarer

Skrevet af

Thomas Berger

REDAKTØR: Har igennem en årrække skrevet om alt fra computerspil og forbrugerelektronik til tegneserier og ikke mindst legetøj i både aviser og magasiner, og besøger hellere legetøjsbutikker end museer på en ferie. Far til to.

    Tags: , , , , , ,